0
Your Cart
No products in the cart.
/
16 October 2023

Технология за 3D печат в автомобилното обучение

00
22 Enrolled

About Course

Целта на този курс е да запознае учениците с технологията за 3D принтиране, 3D принтерите, частите и характеристиките на 3D принтерите, материалите за 3D принтиране, техниките за рязане и практически упражнения за създаване на обекти с 3D принтери. Целта на курса е да предостави на учениците задълбочено разбиране на технологиите за 3D принтиране и използването на 3D принтирането в образователна среда. Съдържанието на курса предоставя на учениците и практически видеоклипове по различни теми за технологиите за 3D принтиране заедно с тестове, които позволяват на учениците да проверят знанията си за 3D принтирането и им предоставят сертификат след завършване на курса.

What will I learn?

 • Участвайки в този курс, можете: Да получите общ преглед на историята на технологиите за 3D принтиране, Да научите повече за частите на 3D принтерите, материалите, използвани в 3D принтерите, и техниките за нарязване за създаване на обекти в 3D принтерите, Да повишите знанията си за използването на технологиите за 3D принтиране в образователни среди, Да упражните уменията и знанията си в областта на технологиите за 3D принтиране и да получите сертификат. Като цяло този курс ще ви предостави необходимите знания и умения, за да навлезете в технологиите за 3D принтиране и да използвате тази технология в образователни, по-специално в автомобилни технологии.

Course Content

Въведение в технологията за 3D принтиране в автомобилното образование

 • История на 3D принтирането
  04:13
 • 3D принтиране в автомобилната практика
 • Използване на 3D принтирането в образователния процес
  00:00
 • Възможно развитие на способностите на учениците при подготовката им за практиката
 • Тестове за оценка

ЧАСТИ НА ПРИНТЕРА (Механични части)

ЧАСТИ НА ПРИНТЕРА (Електрически компоненти)

СЪЗДАВАНЕ НА ОБЕКТИ ВЪВ ВИРТУАЛНА СРЕДА

Техники за нарязване

Използване на техники на 3D принтера

Материали за 3D принтиране

Примерни STL кодове за обучение по автомобилни технологии

About the instructor

3D4AUTO Learning HUB is designed by the members of the 3D4AUTO Project Consortium that are experts in the field of 3D printing, Vocational Education and Teaching, Automotive Technologies and educational materials development.
4.00 (18 ratings)

8 Courses

360 students

Free
Free access this course
Durations: 6 hours
Lectures: 67
Students: Max 0
Level: Intermediate
Language: Bulgarian
Certificate: Yes

Material Includes

 • Компютър и интернет връзка

Requirements

 • Основните компютърни и цифрови умения са достатъчни, за да участвате в този курс.

Audience

 • Ученици от професионалното образование и обучение, които желаят да започнат да се занимават с технологиите за 3D принтиране, учители от професионалното образование и обучение, особено в автомобилната индустрия, ментори от професионалното образование и обучение, ученици от всякакъв произход, които се интересуват от 3D принтиране.