0
Your Cart
No products in the cart.
/
16 October 2023

Τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης στην εκπαίδευση αυτοκινήτου

00
86 Enrolled

About Course

Σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να προσφέρει στους σπουδαστές μια εισαγωγή στην τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης, στους τρισδιάστατους εκτυπωτές, στα εξαρτήματα και τα χαρακτηριστικά των τρισδιάστατων εκτυπωτών, στα υλικά τρισδιάστατης εκτύπωσης, στις τεχνικές κοπής και σε πρακτικές ασκήσεις για τη δημιουργία αντικειμένων σε τρισδιάστατους εκτυπωτές. Στόχος του μαθήματος είναι να παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος κατανόηση των τεχνολογιών τρισδιάστατης εκτύπωσης και της χρήσης της τρισδιάστατης εκτύπωσης σε εκπαιδευτικό περιβάλλον. Το περιεχόμενο του μαθήματος παρέχει επίσης στους σπουδαστές πρακτικά βίντεο για διάφορα θέματα σχετικά με τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, μαζί με κουίζ που επιτρέπουν στους σπουδαστές να ελέγξουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση και τους παρέχουν ένα πιστοποιητικό μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος.

What will I learn?

  • Συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα, μπορείτε: Να αποκτήσετε μια επισκόπηση της ιστορίας των τεχνολογιών τρισδιάστατης εκτύπωσης, Να μάθετε για τα μέρη των τρισδιάστατων εκτυπωτών, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους τρισδιάστατους εκτυπωτές και τις τεχνικές τεμαχισμού για τη δημιουργία αντικειμένων στους τρισδιάστατους εκτυπωτές, Να αυξήσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη χρήση των τεχνολογιών τρισδιάστατης εκτύπωσης σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, Να εξασκήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και να λάβετε ένα πιστοποιητικό. Συνολικά, αυτό το μάθημα θα σας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ασχοληθείτε με τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης και να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνολογία στην εκπαίδευση, ειδικά στις τεχνολογίες αυτοκινήτων.

Course Content

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥ

  • Ιστορία της τρισδιάστατης εκτύπωσης
    04:13
  • Τρισδιάστατη εκτύπωση στην αυτοκινητοβιομηχανία
  • Χρήση της τρισδιάστατης εκτύπωσης στην εκπαιδευτική διαδικασία
  • 1.4 Πιθανή ανάπτυξη της ικανότητας του σπουδαστή κατά την προετοιμασία για εξάσκηση
  • TEST ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ (Μηχανικά εξαρτήματα)

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ (Ηλεκτρικά εξαρτήματα)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

TEXNIKEΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΩΔΙΚΩΝ STL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

About the instructor

3D4AUTO Learning HUB is designed by the members of the 3D4AUTO Project Consortium that are experts in the field of 3D printing, Vocational Education and Teaching, Automotive Technologies and educational materials development.
4.00 (18 ratings)

8 Courses

360 students

Free
Free access this course
Durations: 6 hours
Lectures: 67
Students: Max 0
Level: Intermediate
Language: Greek
Certificate: Yes

Material Includes

  • Υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο

Requirements

  • Οι βασικές γνώσεις πληροφορικής και ψηφιακής τεχνολογίας αρκούν για τη συμμετοχή σε αυτό το μάθημα.

Audience

  • Σπουδαστές ΕΕΚ που επιθυμούν να ξεκινήσουν με τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, καθηγητές ΕΕΚ, ιδίως στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, μέντορες ΕΕΚ, σπουδαστές από οποιοδήποτε υπόβαθρο που ενδιαφέρονται για την τρισδιάστατη εκτύπωση.